Ügyfél visszajelzések

Az ügyfelek véleményének kiaknázására a márkaélmény fokozása érdekében

Felmérési eszközeink segítenek az ügyfelek érzéseinek, véleményének, visszajelzéseinek, elégedettségének és elkötelezettségének akár valós idejű feltérképezésében, minden érintkezési ponton. A valós időben feldolgozott és összesített adatokhoz, eredményekhez, elemzésekhez myClientFirst online Jelentési és Üzleti Intelligencia Rendszerünkön keresztül akár azonnal hozzáférhet.

myClientFirst Rendszerünk teljes mértékben testre-szabható és felhasználóbarát beszámolók és könnyen értelmezhető összesítések gazdag tárházával segíti Önt és munkatársait a gyors döntések meghozatalában. Ezen felül rendelkezésére állnak tapasztalt vevő-kiszolgálási szakembereink, tanácsadóink, így azonnal intézkedhet az eredmények alapján.

Megtervezzük és testre szabjuk az Ön Ügyfél visszajelzés kérdőívét, az adatgyűjtés és az ügyfelek, vásárlók felkérésének módszerét, a részvétel ösztönzésének módját úgy, hogy ténylegesen azt mérjük, ami az ügyfelei lojalitásához elengedhetetlen – milyennek látják Önt és az Ön által nyújtott szolgáltatást ügyfelei. Ezzel egyidőben nem tévesztjük szem elől a tapasztalatok közvetlen visszacsatolását az Ön cégére – hogyan látja és kezeli vállalata az ügyfeleit. Ezzel biztosítjuk, hogy a kapott üzleti intelligencia egyszerre releváns és fejlődésre ösztönző legyen.

Ügyfél visszajelzés programjaink keretében az alábbi eszközök állnak az Ön szolgálatában:


Ügyfél visszajelzés programjaink eredményeként sikerrel beazonosíthatók:


Ügyfél visszajelzés programjaink az alábbi területekről adhatnak átfogó képet:


Tapasztalataink azt mutatják, hogy pusztán az a tény is növeli ügyfeleink elégedettségét, pozitív megítélését, hogy megkérdezzük véleményüket szolgáltatásaink minőségéről.

Kérje AJÁNLATUNKAT MOST!

Vissza a lap tetejére