Próbavásárló leszek

Érdeklődjön, vásároljon, egyen, igyon, és mi fizetünk azért, hogy elmondja: milyen volt?

Kedves Leendő Próbavásárlónk!

CSATLAKOZZ PRÓBAVÁSÁRLÓINK EGYRE NÉPSZERŰBB, LELKES CSAPATÁHOZ!

Ha számlaképes vagy jelentkezz és próbáld ki magad próbavásárlóként!

Érdeklődj, kérj ajánlatot, próbálj ki egy új autót, vásárolj valamit, amire egyébként is szükséged van, tesztelj szolgáltató cégeket, igyál egy kávét vagy látogass el egy klassz étterembe! Nálunk ez mind lehetséges, ráadásul az izgalmas lehetőségek rendszeresen bővülnek!


Tudnivalók, gyakori kérdések

Mi is az a próbavásárlás?

A vevőkiszolgálás és az értékesítés fejlesztése érdekében országszerte végzünk próbavásárlásokat. Célunk tevékenységünkkel hozzájárulni ahhoz, hogy a hétköznapi vásárlóknak még jobb élményben legyen részük a vásárlásuk során. Próbavásárlóink átlagos vásárlóként viselkednek ügyfeleink üzleteiben. Munkájuk annyiban azonban mégis különleges, hogy egy előre meghatározott forgatókönyv alapján – alaposan megfigyelve a részleteket – tesztelik a kiszolgálás egészét, melyet egy értékelőlapon rögzítenek a látogatás végeztével.

Milyen tesztjeink vannak?

Teszteld az üzleteket úgy, ahogy neked a legkényelmesebb: személyesen, online, vagy telefonon. Megbízóink lehetnek áruházak, élelmiszeripari, ruházati és egyéb termékeket árusító üzletláncok, drogériák, gyógyszertárak, biztosítók, pénzügyi szolgáltatók, távközlési cégek, éttermek, csomagküldő szolgálatok, autókereskedések, benzinkutak, hotelek, ügyfélszolgálatok.Évi 20 000 teszt közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket. A teszteknek a feladat típusától és tartalmától függően változó díjazásuk van.

Hol tesztelhetek?

A tesztek országosan elérhetőek, így lakóhelyeden kívüli lehetőségek is megnyílnak előtted. Ilyen esetben útiköltséget is igényelhetsz, ennek elbírálása egyedileg történik. Körutakat, csomagokat is vállalhatsz, így egyszerre akár több tesztet is elvégezhetsz – és rövidebb idő alatt több pénzt kereshetsz.

Mi az együttműködés feltétele? Vannak olyan vállalkozó próbavásárlóink, akik kizárólag próbavásárlással foglalkoznak, és olyanok is, akik keresetkiegészítésként tekintenek a feladatra. A teszteket saját időbeosztásodnak megfelelően, rugalmasan tudod vállalni, anélkül, hogy lenne egy minimum, kötelezően elvégzendő mennyiség. Akkor tudunk Veled együtt dolgozni, ha számlaképes vagy - azaz számlát tudsz a tevékenységedről kiállítani (sajnos az adószámos magánszemély státusz nem megfelelő), illetve meglévő diák- és nyugdíjasszövetkezetipartnereink segítségével is megkezdheted a munkát. Diákként jelenleg a Jobb Kezek Iskolaszövetkezeten vagy Diákcenter Iskolaszövetkezeten keresztül, nyugdíjasként az Értő Kezek Nyugdíjas Szövetkezeten keresztül tudunk együttműködni. Kiből lehet próbavásárló? Egy sikeres próbavásárló jó megfigyelő, képes szöveget értelmezni, bele tudja magát élni akár egy élethelyzetétől eltérő szituációba is, valamint írásban is jól kommunikál. Az értékelőlapok kitöltése elektronikusan történik (számítógépen vagy telefonos applikáción keresztül), így felhasználói szintű számítástechnikai ismereteidre is szükség lesz. Mi a jelentkezés menete? Első lépésként kattints a lenti gombra, majd válaszolj néhány kérdésre. Jelöld a megfelelő mezőket és küldd be a jelentkezésed! Ezt követően e-mailt küldünk Neked a további tudnivalókról, illetve hamarosan megkaphatod az első tesztre szóló felkérést is. A rendszerünkben már önállóan is tudsz választani az elérhető és naponta bővülő próbavásárlások közül.


JELENTKEZEM PRÓBAVÁSÁRLÓNAK

Ha van még kérdésed a próbavásárlással vagy a jelentkezéssel kapcsolatban, keress minket a hello@clientfirst.hu vagy a (+36 20) 851-7919 elérhetőségeink egyikén.


Legyél Te is a ClientFirst Próbavásárlók csapatának a tagja! Legyen Miattad élmény a vásárlás!

Vissza a lap tetejére