Mystery Shopping programok

Minőségbiztosítás az ügyfélkiszolgálásban

Mi mindent tehet Próbavásárlói Programunk az Ön nyereségessége érdekében?

Ügyfelei magas színvonalú kiszolgálást várnak el bárhol is vannak. Többcsatornás megoldásainknak köszönhetően mi is ott leszünk.

2002-es megalakulásunk óta folyamatosan fejlesztett, a világ élvonalába tartozó többcsatornás próbavásárlói (Mystery Shopping) megoldásaink attól lettek elismertek a piacon, hogy felfedik azokat a viselkedési és működési gyakorlatokat, melyek közvetlenül felelősek az ügyfél-elégedettség, -lojalitás, -támogatás kialakulásáért és az üzleti bevételért.

Próbavásárlói programjainkat úgy tervezzük meg, hogy azoknak a lehető legnagyobb hatása legyen vállalata üzleti eredményeire.

Sikeresen mérjük cége folyamatait és a vevő-kiszolgálási protokollok betartását próbavásárlóink tapasztalt szemén keresztül, annak érdekében, hogy megmutassuk: vásárlói, ügyfelei hogyan látják vállalatát, és milyen kiszolgálásban részesülnek munkatársai által. Ahelyett, hogy adatokkal halmozzuk el Önt, Próbavásárlói Programunk azonosítja az erős és gyenge területeket, felfedi a nyereség vagy veszteség forrását, megerősíti a vásárlói lojalitást.


Próbavásárlói programjaink keretében az alábbi eszközök állnak az Ön szolgálatában:Mobil eszközökre optimalizált adatgyűjtési felületünk segíti próbavásárlóinkat az azonnali adatfelvételben annak érdekében, hogy Ön akár a látogatás után azonnal, az információk sérülése nélkül láthassa a látogatás alatt tapasztaltakat.

Minden tesztünket a myClientFirst online Jelentési és Üzleti Intelligencia Rendszerünk kezeli, így ügyfeleink valós időben, bárhonnan hozzáférhetnek eredményeikhez, a nap 24 órájában. A myClientFirst testre-szabható és felhasználóbarát beszámolók és könnyen értelmezhető összesítések gazdag tárházával segíti Önt és munkatársait a gyors döntések meghozatalában. Ezen felül rendelkezésére állnak tapasztalt vevő-kiszolgálási szakembereink, tanácsadóink is, így azonnal intézkedhet az eredmények alapján.

Több ezer tapasztalt próbavásárlóval rendelkezünk, akik ugrásra készen várják, hogy az Ön szolgálatára lehessenek. Hogy kik ők? Próbavásárlóink lefedik a lakosság teljes spektrumát, hitelesen megjelenítve az Ön ügyfeleit, vásárlóit. Az Ön egyéni elvárásai szerint vannak képezve és minősítve.

Próbavásárlói Programjaink globálisak. Megvannak az erőforrásaink, hogy a világ szinte minden táján elvégezhessük a teszteket.

Kérje AJÁNLATUNKAT MOST!

Ütemezze INGYENES PRÓBAVÁSÁRLÁSÁT MOST!

Vissza a lap tetejére