Brand Audit

Az egységes márkaképért

Brand Audit programunk a következő három területre fókuszál: Értékesítés hatékonyság, Működési sztenderdeknek való megfelelés, Piaci pozicionálás.

Brand Audit programunk alapos információt szolgáltat arról, hogy az Ön márkáját hogyan jelenítik meg munkatársai, viszonteladói, franchise partnerei az ügyfeleik részére. Választ ad arra, hogy reklám, promóciós, marketing tevékenysége összhangban van-e azzal a képpel, amivel az ügyfelek a valóságban találkoznak. Takarítson meg időt és pénzt munkatársainak azáltal, hogy tapasztalt auditorainkat küldi az Ön nevében!

Ők akár titokban is tesztelhetnek, vagy fel is fedhetik magukat. Erőteljes üzleti intelligencia megoldásaink tiszta és nélkülözhetetlen képet adnak Önnek az üzleti elemzésekhez.

A valós időben feldolgozott és összesített adatokhoz, eredményekhez, elemzésekhez myClientFirst online Jelentési és Üzleti Intelligencia Rendszerünkön keresztül akár rögtön hozzáférhet.

Mobil eszközökre optimalizált adatgyűjtési felületünk segíti auditorainknak az azonnali adatfelvételben annak érdekében, hogy Ön akár a látogatás után azonnal, az információk sérülése nélkül láthassa a látogatás alatt tapasztaltakat.

myClientFirst Rendszerünk teljes mértékben testre-szabható és felhasználóbarát beszámolók és könnyen értelmezhető összesítések gazdag tárházával segíti Önt és munkatársait a gyors döntések meghozatalában. Ezen felül rendelkezésére állnak tapasztalt tanácsadóink is, így azonnal intézkedhet az eredmények alapján.

Brand Audit Programunkba a következők vizsgálata is beletartozik:


Kérje AJÁNLATUNKAT MOST!

Vissza a lap tetejére